29 de maig de 2024

VIOLÈNCIA DE GÈNERE PER MITJANS DIGITALS EN L’ADOLESCÈNCIA

de ANUE

La Fundació Fernando Pombo crea la guia “Violència de gènere per mitjans digitals en l’adolescència” amb l’objectiu de generar major confiança i seguretat jurídica per a les adolescents víctimes de violència de gènere digital. A més, ha desenvolupat un fullet informatiu i una sèrie de vídeos explicatius abordant les situacions i delictes més comuns en aquest context. 

La Fundació porta molts anys investigant i promovent que el coneixement pràctic de l’exercici de l’advocacia pugui contribuir a la prevenció, protecció i defensa integral de les víctimes, prestant especial atenció en aquest projecte a les dificultats probatòries quan la violència de gènere té lloc en el món digital.

En concret, la guia ofereix un enfocament pràctic sobre com actuar i quins aspectes legals considerar en aquests casos, abastant temes com a comportaments delictius en l’entorn digital, procediments en xarxes socials i mòbils, proves digitals i el procés posterior a la denúncia.

Pin It on Pinterest