5 de febrer de 2024

L’ASSOCIACIÓ AADAS TREBALLA PER A VISIBILITZAR I ERRADICAR LA VIOLÈNCIA SEXUAL

de ANUE

Des d’AADS (Associació Asistencia Dones Agredides Sexualment), es presenta La Guia Jove sobre el Consentiment Sexual, que pretén informar sobre les agressions sexuals amb l’objectiu de visibilitzar-les i erradicar-les. A més, del projecte Dones Valentes, que esta format per dues guies i un informe que ofereixen recomanacions als professionals de la comunicació, per tal d’obtenir les eines adients per construir informacions de qualitat que canviïn els imaginaris sexistes sobre les agressions sexuals.

Per últim, ha elaborat La Guia Jurídica contra les Violències Sexuals, com a eina per a les supervivents d’aquestes violència, que ofereix informació general sobre obre com i on interposar una denúncia, com escollir advocada/t, les fases del procés, els propis drets com a denunciant i com cuidar-se durant el procés.

Pin It on Pinterest