5 de febrer de 2024

COMISSIÓ DE LA CONDICIÓ JURÍDICA I SOCIAL DE LA DONA, PERÍODE DE SESSIONS NÚMERO 67

de ANUE

Enguany se celebrarà el període de sessions núm. 67 de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la dona en les dates del 6 al 17 de març. Com en cada sessió, es tractaran diversos temes com a prioritat i es revisaran temes tractats en esdeveniments anteriors amb la condició de millorar-los i continuar avançant en la matèria per tal d’assolir lo establert en la Declaració i Plataforma d’Acció de Beijing (1995). En aquesta sessió, es desenvoluparà com a tema prioritari la innovació, el canvi tecnològic i l’educació en l’era digital per a aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones i nenes. Com a temes a revisar, sobre la base de les conclusions establertes en la sessió núm. 62 en 2018, s’avaluarà la situació de les dificultats i les oportunitats a obtenir la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones i nenes rurals.

Pin It on Pinterest