1 de febrer de 2024

VIOLACIÓ EN CAMPS DE CONCENTRACIÓ: EL COSTAT PATRIARCAL DE L’HOLOCAUST

de ANUE

Durant la Segona Guerra Mundial, es van cometre veritables atrocitats sexuals contra les dones, perpetrades diàriament per ambdós bàndols del conflicte. Les dones en els camps de concentració, les dones que es van unir a la resistència contra els nazis, les dones que vivien en àrees sota l’ocupació alemanya i fins i tot les dones a l’Alemanya de la postguerra, totes van ser el blanc de violència sexual. Aquest article pretén, concretament, abordar la situació de les dones en els camps de concentració, on van ser utilitzades com a esclaves sexuals i com a conillets d’índies per a «experiments científics», mentre intentaven sobreviure a múltiples formes de tortura, com avortaments forçats , esterilitzacions i pallisses.

Pin It on Pinterest