1 de febrer de 2024

VÍCTIMES D’UNA GUERRA CONSTANT: LA SITUACIÓ DE LES NENES EN EL CONFLICTE ENTRE PALESTINA I ISRAEL

de ANUE

Durant dècades, han perdurat les tensions entre els estats de Palestina i Israel. Des de mitjans del segle XX, ambdós estats han participat en la construcció d’una escalada d’hostilitats que ha afectat a la població civil en la seva totalitat. No obstant, davant d’aquesta situació bel·licista i d’inestabilitat, les víctimes que més han patit han estat els menors, especialment, les nenes. Malgrat l’existència d’una tènue llum d’esperança en la pau que brilla al cor d’aquestes joves, la realitat difereix notablement d’aquests anhels. Elles són víctimes d’atacs constants, destrucció, terror i mort. Tanmateix, el seu dolor és invisible i són víctimes silencioses dels més grans horrors que poden tenir lloc a la contemporaneïtat. En aquest breu article es vol poder il·lustrar la cruesa que viuen aquestes nenes i donar visibilitat i veu a una realitat que, generalment, ha sigut silenciada. 

Pin It on Pinterest