1 de febrer de 2024

TRANSFORMANT CUIDANT. PROPOSTES INNOVADORES DES DE LES XARXES DE PROFESSIONALS DE LA SALUT I LA CURA: «CURA DIGNA»

de ANUE

El present document és fruit d’una sèrie d’entrevistes que es varen realitzar entre maig i juliol de 2022 a les diferents organitzacions que formen part de la xarxa de professionals de la salut i la cura ‘Cura Digna’, una iniciativa que va néixer durant la pandèmia per reunir diferents organitzacions i cooperatives que treballen en l’àmbit de les cures i volen visibilitzar i dignificar el seu treball i, alhora, oferir serveis més humans i professionals.

Aquestes entrevistes es van realitzar des d’Almena Cooperativa Feminista, en el marc del mapatge de bones pràctiques del Cercle d’Economies Feministes de l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona Coòpolis, amb la finalitat d’identificar i valorar propostes transformadores des d’aquest àmbit tan invisibilitzat. En el Cercle també participen les cooperatives Cos, Cooperativa de Salut, Equilatera i La Ciutat Invisible. 

Pin It on Pinterest