1 de febrer de 2024

INFORME DE L’ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA SOBRE VIOLÈNCIA OBSTÈTRICA

de ANUE

L’Associació Salut i Família, col·laboradora de Fuente de Vida, va publicar un informe sobre violència obstètrica. Aquest informe va ser realitzat per Azucena Manzanares del Olmo, experta en Violència Obstètrica i membra de l’Observatori de la Violència Obstètrica. La producció de l’informe està emmarcada en el Programa MATERNIDADES VULNERABLES, finançat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

L’informe detalla qüestions com què és la violència obstètrica, quins són específicament les pràctiques sanitàries constitutives de violència obstètrica, les conseqüències d’aquest tipus de violència per la mare i el nounat, com també l’especial impacte en les dones embarassades en situació de vulnerabilitat. També s’inclouen els sistemes d’informació a les dones embarassades per prevenir aquesta violència i els sistemes de control de qualitat i canvis organitzatius necessaris en els hospitals per erradicar les pràctiques sanitàries que la constitueixen.

Pin It on Pinterest