1 de febrer de 2024

EL TRÀFIC SEXUAL: EL COSTAT FOSC DEL CANADÀ

de ANUE

Quan pensem en Canadà, pensem en un país gairebé ideal, un model a seguir per a tots els altres estats. No obstant això, darrere d’aquesta aparença idíl·lica s’amaga una realitat molt fosca: el tràfic sexual. Encara que Canadà prohibeix les quatre formes de tràfic de persones a la Secció 279.01 (Tracta de persones) i 279.011 (Tracta de persones menors de divuit anys) de el Codi Penal, cada any augmenta el nombre de persones que són objecte de tràfic. A més, l’oficina nacional d’estadística va analitzar els informes de la Royal Canadian Mounted Police i va descobrir que el 97% de les víctimes de tràfic sexual al Canadà són dones i nenes. La majoria d’ells tenen menys de 25 anys i l’edat de reclutament més comú és de 13 anys. Clarament, el tràfic sexual és un problema al Canadà i ha de ser abordat amb urgència pel govern i la societat en el seu conjunt i, el que és més important, les nenes i dones joves han de ser conscients de la situació per evitar ser atrapades per aquestes xarxes.

Pin It on Pinterest