1 de febrer de 2024

 AMAR DRAGOSTE S’UNEIX A DH-FONT DE VIDA EN LA LLUITA CONTRA L’EXPLOTACIÓ SEXUAL I TRÀFIC DE DONES

de ANUE

Amar Dragoste s’uneix a DH-Font de Vida en la lluita contra l’explotació sexual i tràfic de dones. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre a Espanya, la finalitat del qual és combatre la desigualtat social i contrarestar les condicions de vulnerabilitat de les persones que es troben en risc o exclusió social.

Per a això, han impulsat un projecte, Casa Refugi, que ofereix atenció integral a dones víctimes de tràfic amb finalitats d’explotació, en situació de prostitució i/o en risc d’aïllament social.
L’objectiu de Casa Refugi és crear una xarxa de recursos residencials per tot el territori nacional, desenvolupant equips de detecció de víctimes allí on s’exerceixi la prostitució i establir una xarxa de contactes internacionals amb els quals es treballi la prevenció, la restauració i la inserció d’aquelles dones que retornin al seu país.

Des de DH-Font de Vida ressaltem la importància d’iniciatives com la d’Estimar Dragoste, que brinden suport i acompanyament a dones als qui se’ls han vulnerat els seus drets.

Pin It on Pinterest