31 de gener de 2024

COVID-19 I EXPLOTACIÓ SEXUAL: EL MÓN VIRTUAL COM A INTERMEDIARI I LA IMPUNITAT COM A NOVA NORMALITAT

de ANUE

Totes les dones i nenes tenen el dret fonamental a una vida lliure de violències, no obstant, la pandèmia del COVID-19 ha empitjorat la situació de precarietat dels sectors més vulnerables, impactant de forma desmesurada en les dones. La quarantena, juntament amb la flexibilitat i l’adaptabilitat de les xarxes de tracta, ha comportant un augment de l’explotació sexual en línia i una creixent clandestinitat de les víctimes. Aquest article, per tant, aborda la relació que existeix entre la pandèmia i l’explotació sexual a través del món virtual, així com les accions imprescindibles a prendre des dels governs i la societat civil per no deixar les víctimes desemparades i denunciar les causes profundes.

Pin It on Pinterest