30 de gener de 2024

CONVENI 189 DE LA OIT: PROTECCIÓ I DEFENSA DELS DRETS DE LES TREBALLADORES DE LA LLAR I DEL SECTOR DE LES CURES

de ANUE

El pròxim 29 de febrer de 2024 entrarà en vigor el Conveni 189 de la OIT en defensa dels drets laborals d’aquelles persones que treballen en l’àmbit de la llar.

Des de ANUE, hem iniciat una campanya amb el suport del Departament de Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya, que busca la difusió dels continguts del Conveni i les implicacions de la seva ratificació per part del Govern d’Espanya i la seva importància per a aquells col·lectiu que la principal font dels seus ingressos procedeixen dels treballs domèstics i de la cura de les persones.

María Torrabadella ens explica quina serà la repercussió en la protecció i reivindicació dels drets de les dones treballadores de la llar i les cures de les persones. En el mes d’abril l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, a través de la seva plataforma Font de Vida, estarà realitzant un taller presencial amb professionals en l’àmbit laboral i sindical que augmentaran el marc de protecció que comporta aquest nou conveni.

Si esteu interessats en el taller podeu escriure a info@anue.org o fuentedevida@anue.org i us proporcionarem més informació sobre el dia en què es realitzarà el corresponent taller.

Pin It on Pinterest