30 de gener de 2024

COERCIÓ I CONVERSIÓ: DESENTRANYANT EL PROBLEMA DE LES CONVERSIONS RELIGIOSES FORÇADES AL PAKISTAN

de ANUE

L’article aborda el problema creixent de les conversions religioses forçades al Pakistan, especialment dirigit a nenes i dones joves de minories religioses. Experts de l’ONU expressen profunda preocupació per l’augment de casos de segrestos, matrimonis forçats i conversions, instant el govern a prendre mesures immediates per a frenar aquestes pràctiques i garantir justícia per a les víctimes. El fenomen afecta a nenes d’entre 12 i 25 anys, amb fins a 1.000 casos anuals. La falta de recerca adequada permet la impunitat dels perpetradors, que solen utilitzar certificats de conversió i matrimoni falsos. És essencial abordar aquesta problemàtica per a protegir els drets de les minories religioses i assegurar l’accés a la justícia per a les víctimes.

Pin It on Pinterest