16 de juliol de 2024

Llançament del nou projecte “Conviure: Xarxa de dones per la tolerància i els drets efectius de les persones immigrants”.

de ANUE

L’associació Salut i Família, en col·laboració amb diverses organitzacions i departaments, presenta amb el seu nou projecte anomenat “Conviure: Xarxa de dones per la tolerància i els drets efectius de les persones immigrants” aquest projecte de nova creació en 2024 desenvolupa a Barcelona les següents accions:

  • Una Xarxa de Dones per la Tolerància i els Drets Efectius de les persones immigrants que reunirà liderasses de les diferents comunitats d’immigrants amb sensibilitat pública.
  • La Xarxa de Dones impulsarà Trobades sobre Convivència i Igualtat de Tracte que abordaran temes estratègics per a la prevenció del racisme, la xenofòbia, els discursos d’odi i altres formes d’intolerància i promourà una Jornada Democràtica Multicultural.
  • La Xarxa de Dones editarà i farà difusió de diversos testimoniatges/històries de vida de dones de comunitats d’immigrants a fi d’identificar l’existència i l’impacte a mitjà termini de les formes d’acolliment, atenció i discriminacions de la societat receptora.
  • Sensibilització pública mitjançant anuncis en xarxes socials i els Ferrocarrils de la Generalitat a favor dels drets efectius de les persones immigrants.

La informació es difon en un format senzill i comprensible referint-se a totes les persones immigrants i fent èmfasis en els drets fonamentals dels menors i de les dones.

Totes les persones immigrants tenen drets fonamentals amb independència de les seves circumstàncies administratives o familiars.

Més informació disponible en: https://saludyfamilia.es/

Pin It on Pinterest